U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Fysiotherapie Wanneperveen mag door U rechtstreeks benaderd worden voor een behandeling fysiotherapie, zonder tussenkomst van een arts. Wij zijn gerechtigd om Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie ( DTF ) toe te passen.

Wel is het dan noodzakelijk dan wij onderzoeken of er binnen Uw klachtenpatroon zaken voorkomen die eerst door een arts nader bekeken dienen te worden, alvorens de behandeling te starten. Dit noemen wij Screenen.

Mocht uit dit screeningsproces niets naar voren komen waar een arts voor geraadpleegd dient te worden, dan kan vervolgens een fysiotherapeutisch onderzoek gedaan worden, om te achterhalen wat de meest waarschijnlijke oorzaak van Uw klacht is.

Daarna wordt er gekeken wat de beste behandeling voor Uw klacht en voor U is om een zo spoedig mogelijk herstel te bewerkstelligen.

De eerste afspraak staat dus geheel in het teken van het screenen en het fysiotherapeutisch onderzoek.

Ook het geven van uitleg omtrent Uw klacht(en) en wat U eventueel zelf kan bijdragen aan een spoedig herstel wordt besproken.

De volgende afspraak wordt een begin gemaakt met de fysiotherapeutische behandeling van Uw klacht(en).

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?