U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Fysiotherapie Wanneperveen biedt algemene fysiotherapie aan aan patiënten van alle leeftijden.

Algemene Fysiotherapie kan bestaan uit massage, fysische techniek en oefentherapie.

Massage wordt gebruikt om de doorbloeding van het weefsel te verbeteren en gespannen weefsel meer ontspannen te maken. Daarnaast  kan er lokaal ook gebruik gemaakt worden van fricties om weefsels ten opzichte van elkaar te mobiliseren en de doorbloeding te stimuleren en van rekkingen weefsels te ontspannen.

Bij fysische techniek maken we gebruik van natuurkundige prikkels, zoals elektriciteit, warmte, koude en ultra-geluid.

Als belangrijkste onderdeel maken wij gebruik van oefentherapie, om beweeglijkheid te bevorderen, sturing van bewegen te verbeteren, kracht te vergroten, om uiteindelijk het dagelijks bewegen mogelijk te maken zonder klachten.

Fysiotherapie Wanneperveen functioneert in samenspel met de huisartsen, medisch specialisten, thuiszorg organisaties, zorginstellingen, gespecialiseerde fysiotherapeutische diensten en andere ondersteunende diensten, om te zorgen voor kwalitief hoogwaardige, effectieve dienstverlening aan de regio Wanneperveen. Fysiotherapie Wanneperveen is opgenomen in de Landelijk Kwaliteitsdatabase en doet mee aan patiënttevredenheidsevaluaties om te blijven voldoen aan de normen die zijn gesteld om de kwaliteit van de patiëntenzorg te waarborgen.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?