U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Momenteel werkt Bôcke de Boer bij Fysiotherapie Wanneperveen als eigenaar/fysiotherapeut.

Hij is afgestudeerd in 1982 als algemeen fysiotherapeut en heeft daarna heel veel werkervaring opgedaan.

Om te beginnen heeft hij sinds 1982 tot en met 1996 in een particuliere praktijk gewerkt in Utrecht, waar hij in verzorgingshuizen en verpleeghuizen heeft gewerkt.

Daarnaast heeft hij zich in die periode verdiept in de ICT, die zijn intrede deed in de fysiotherapie aan de administratieve kant.

Ook heeft hij jarenlang ervaring opgedaan in de regio Amersfoort tot 2008, alwaar hij ook werkzaam is geweest in verzorgingshuizen en verpleeghuizen.

Sinds 2008 is Bôcke de Boer werkzaam bij Fysiotherapie Wanneperveen.

In al die jaren heeft hij regelmatig nascholing en bijscholing gevolgd in verschillende onderdelen van zijn vakgebied.

Daarnaast heeft hij zich bekwaamd in Shockwave Therapie, Dry Needling, Medical taping, Pijnloze mobilisatie volgens de methode Mulligan en Gesuperviseerde Looptraining bij Claudicatio Intermittens ( Etalagebenen ).

Door deze moderne behandelwijzen toe te passen, soms in combinatie, hoopt hij een zo gunstig mogelijk behandelresultaat voor de patiënt te kunnen bereiken in een zo kort mogelijke tijd.

Voor hem is fysiotherapie een roeping en het mooiste vak met soms verrassende resultaten, gebaseerd op de servicegerichte samenwerking tussen klant en therapeut.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?