U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wij werken samen met de meeste grote ziektekostenverzekeraars. Informeer bij uw verzekeraar aan het begin van de behandeling om er zeker van te zijn dat u beschikt over voldoende dekking (en op welk niveau). Controleer ook of wij als dienstverlener zijn vermeld bij uw verzekeraar. Het controleren van de dekking is een verantwoordelijkheid van de patiënt zelf.

Om onaangename en dure verrassingen te voorkomen, raden we onze patiënten aan de specifieke bepalingen van hun ziektekostenverzekering zorgvuldig te onderzoeken. Verzekeraars kunnen in sommige gevallen dekking afwijzen als u niet aan specifieke voorwaarden voldoet. Het is de verantwoordelijkheid van de patiënt eventuele speciale voorwaarden te achterhalen en onze praktijk hiervan op de hoogte te stellen.

Het is belangrijk dat u bij de eerste afspraak uw identificatiemiddel bij zich heeft. Dit is een geldig rijbewijs, een geldige identiteitskaart, of een geldig paspoort.

Indien u van verzekeringsmaatschappij wisselt of u wijzigt uw adres, telefoonnummer, enzovoorts, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze praktijk, zodat we de noodzakelijke wijzigingen in uw dossier kunnen doorvoeren.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?