U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Fysiotherapie Wanneperveen biedt een reeks uitgebreide diensten voor de gezondheidszorg.

Zo kunt U terecht voor Algemene Fysiotherapie, bestaande uit massage, fysische techniek en oefentherapie. Hierbij is het niet altijd zo dat alle middelen worden ingezet. Alleen die behandelmogelijkheden die kunnen bijdragen in een zo spoedig mogelijk herstel zullen worden gebruikt in het kader van de behandeling.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in Shockwave therapie. Een uiterst doeltreffende wijze van behandelen voor gewrichts- en peesklachten.

Ook maken wij regelmatig gebruik van Dry Needling Systems om hardnekkige klachten mee te behandelen.

Tevens kunnen wij gebruik maken van Medical Taping om behaalde vooruitgang van de behandeling te bestendigen.

Door gebruik te maken van pijnloze Mobilisatie- en Manipulatietechnieken volgens de methode Mulligan zijn wij in staat om weerbarstige klachten rondom gewrichten en in gewrichten en ledematen gunstig te beïnvloeden.

Ook kunnen wij de Gesuperviseerde Looptherapie voor Claudicatio Intermittens ( Etalagebenen ) aanbieden. Hierbij wordt de patiënt met zulke klachten via looptraining geholpen bij het verminderen van de klachten in één of beide benen tijdens het lopen. Wetenschappelijk is bewezen dat deze wijze van fysiotherapie bij etalagebenen in de meeste gevallen voldoende is om de klachten te verminderen.

Wij bieden complete paramedische faciliteiten in volledig private omstandigheden. 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?