U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Klachten die vallen onder de "Lijst Chronische Indicaties" hebben een insluipperiode van 20 behandelingen die voor Uw eigen rekening komen. Wanneer U zich aanvullend verzekerd heeft, zal eerst het verzekerde deel van Uw aanvullende verzekering worden aangesproken. Wanneer deze aanvullende verzekering ruim genoeg is merkt U van deze eerste 20 behandelingen niets. Echter wanneer Uw aanvullende verzekering NIET ruim genoeg is, zal U daarna de daaropvolgende behandelingen zelf moeten betalen, totdat het aantal van 20 behandelingen is bereikt. Daarna komen alle daarop volgende behandelingen  weer voor rekening  van de verzekering.

Stel U heeft een aanvullende verzekering die 9 behandelingen vergoed, dan zal deze de eerste 9 behandelingen van een chronische indicatie uitbetalen, de daarop volgende 11 behandelingen komen voor Uw eigen rekening, om vervolgen vanaf de 21ste behandeling weer vergoeding vanuit de verzekering te krijgen.

Heeft U geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie afgesloten dan zult U de eerste 20 behandelingen zelf moeten bekostigen.

Dit geld ook voor alle behandelingen fysiotherapie die niet vallen onder de "Lijst Chronische Indicaties". Ook deze behandelingen fysiotherapie moet U zelf betalen als U niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie.

Onderstaande tarieven worden U dan in rekening gebracht, voor zover er gebruik wordt gemaakt van één van deze onderdelen.

Onderzoek na verwijzing                                    €  39,50

Onderzoek met screening                                  €  39,50

Screening                                                               €    9,50

Behandeling fysiotherapie in de praktijk       €  34,50

Behandeling fysiotherapie aan huis                €  45,00

Behandeling fysiotherapie in tehuis               €  45,00

Behandeling Shockwave therapie                   €  60,00

 

U kunt tegenwoordig ook rechtstreeks naar de fysiotherapeut, zonder dat U eerst bij Uw arts langsgaat. Dit heet "Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie". Alle fysiotherapeuten die dit mogen doen zullen U dan eerst wel moeten screenen, om uit te zoeken of er binnen Uw klachtenpatroon zaken voorkomen waarmee U toch beter eerst bij Uw huisarts langs kunt gaan, voor een nadere contrôle.

Mochten deze zogenaamde "vlaggen" niet voorkomen, dan kan worden overgegaan tot een fysiotherapeutisch onderzoek, om uit te zoeken, waardoor de lichamelijke klachten zeer waarschijnlijk ontstaan.

Daarna wordt pas overgegaan tot het instellen van een behandeling van Uw klachten.

De eerste keer dan U een afspraak maakt met de fysiotherapeut zal er alleen tijd zijn voor het doen van een gedegen onderzoek.

De daarop volgende afspraak zal er met de behandeling een aanvang worden genomen.

 

 

Inhoud

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?